Horeca & Events

Horeca & Events

Onze observatiesystemen zijn uitermate geschikt voor gebruik in horeca-zaken of op evenementen.

Van een klein café met twee camera’s tot een grootschalig evenement met vele tientallen camera’s — Obzerve biedt betrouwbare en schaalbare systemen die de veiligheid van je gasten én je personeel aanzienlijk vergroten.

  • Obzerve B.V.
  • Spade 9
  • 5236 PE  Empel
Vraag of bericht

People counting

Gezichtsherkenning

Heatmapping

Line crossing

People counting

Vraag je nooit meer af hoeveel mensen er in je zaak aanwezig zijn — op ieder moment van de dag (en nacht).

Je kunt live via de app zien hoeveel mensen er in ieder vertrek aanwezig zijn, of op een later moment in de statistieken terugzien wat de piekmomenten zijn — en op welke tijden het best wat drukker mag worden.

 

Gezichtsherkenning

Herken onrustveroorzakers direct bij binnenkomst om de rust in je zaak te handhaven. Kijk incidenten terug en identificeer betrokkenen om deze in de toekomst gemakkelijk toegang te weigeren, of om aangifte te doen bij de politie indien nodig.

 

Line crossing

Configureer no-go area’s en ontvang direct notificaties wanneer iemand tóch dat gebied betreed. Zo beveilig je eenvoudig opslag van materialen, back-stage zones en (tijdelijk) afgesloten gebieden.

 

Heat mapping

Live inzichtelijk waar de drukste knelpunten op het terrein zich bevinden (in- en outdoor), waardoor je efficiënte crowd control kunt toepassen.

Herken de drukste punten in je zaak en pas waar nodig je interieur of inrichting aan om de doorstroom van gasten te optimaliseren. Zo vergroot je niet alleen de veiligheid, maar kun je ook de sfeer én omzet van je uitgaansgelegenheid vergroten.

  • Obzerve B.V.
  • Spade 9
  • 5236 PE  Empel
Vraag of bericht

Vragen of advies?

085 - 06 06 244
info@obzerve.nl

Prijscalculator