Retail

Retail

Of je nu een kleine winkel hebt, of een grote supermarkt — het is lastig om ieder hoekje te overzien. Zeker wanneer er veel mensen aanwezig zijn biedt cameraobservatie een uitkomst.

Door een goede observatie-strategie hou je niet alleen je waardevolle goederen in de gaten, je vergroot ook de veiligheid van je personeel én je klanten.

  • Obzerve B.V.
  • Spade 9
  • 5236 PE  Empel
Vraag of bericht

Bewijsmateriaal

Preventie

Line crossing

People counting

Bewijsmateriaal

In het geval van diefstal of een incident kunnen camerabeelden belangrijk bewijsmateriaal leveren. Camera’s liegen niet; alles wat op film staat, is onomstotelijk waar.

Zo helpen camera’s bij het identificeren van daders, of bij het indienen van een claim bij je verzekeraar.

 

Preventie

Daarnaast werken camera’s preventief, en zullen potentiële daders minder snel overgaan tot diefstal wanneer zij weten dat ze op film staan.

 

Line crossing

Laat een alarm afgaan of ontvang een notificatie op je smartphone of tablet wanneer iemand een afgelsloten gebied betreedt. Zo weet je altijd zeker dat er niemand komt waar hij niet mag komen — en zo voorkom je diefstal.

 

People counting

Door te weten wanneer het het drukst (of het minst druk!) is in je winkel, kun je gericht actie ondernemen om je omzet te vergroten.

Daarnaast kun je op de drukste momenten extra beveiliging inschakelen, of proberen de drukte beter te spreiden zodat je klanten zich meer op hun gemak voelen.

 

Heatmapping

Met behulp van heatmapping kun je (live) zien waar de druktste punten in je winkel zijn. 

Door deze punten in kaart te brengen, kun je niet alleen nieuwe plaatsen voor actieschappen of aanbiedingen identificeren, maar je kunt ook de doorstroom en algehele routing van je winkel optimaliseren om de ervaring van je klant te verbeteren - en zo aan te sturen op een langer verblijf in je zaak.

  • Obzerve B.V.
  • Spade 9
  • 5236 PE  Empel
Vraag of bericht

Vragen of advies?

085 - 06 06 244
info@obzerve.nl

Prijscalculator